PRELISTAJ ME – KAZALO KNJIGE

PRIMOŽ POGAČNIK:

NE MISLI NA ZELENEGA SLONA

Knjiga je avtorjeva osebna izpoved, kako se je spopadel s težkimi življenjskimi preizkušnjami in skozi iskanje smisla na novo spoznaval sebe in svoje okolje. Na svoji poti si s pomočjo nevrolingvističnega programiranja in spoznanja različnih avtorjev odgovori na pomembna življenjska vprašanja:

 

Praznovanje svojega rojstnega dne sem si zamišljal precej drugače. Na svoj štirideseti rojstni dan sem dobil darilo, ki ga ne bom pozabil do konca svojega novega življenja. Čeprav v letih, ko sem bil na višku svoje ustvarjalne moči, sem bil zadovoljen že z mislijo, da sem živ in da so obeti dobri...

Tako začne pripoved o svoji poti spremembe Primož Pogačniktrener NLP-ja in NLP  coach. Pogosto ne vemo, kakšne notranje boje bijejo ljudje med nami. Te bitke včasih izvabijo iz nas sposobnosti, za katere nismo vedeli, da jih imamo, včasih tudi sposobnost pisanja. Tokrat je bilo tako.

Nastala je knjiga o tem, kaj lahko sami storimo zase ob zahtevnih življenjskih spremembah. Je knjiga, ki IZOSTRI POGLED NA BISTVENO V ŽIVLJENJU.

Knjiga  ima 263 strani. Cena je 26,25 EUR. 

Plačilo po prevzemu. Dostava po Sloveniji je brezplačna.

Knjigo lahko naročite tudi preko elekronske pošte.

Mnenja o knjigi

Milan Vujasinovič

NLP trener, NLP coach

Primož nas v tej knjigi popelje s seboj na zanimivo potovanje osebnostne rasti in samospoznavanja.

Njegova zgodba se prepleta s kompleksnim mozaikom različnih pristopov in metod, ki bralcu odstrejo vrata do različnih teorij in konceptov, ki mu lahko pomagajo na njegovi lastni poti.

Knjigo priporočam vsem, ki imajo radi, da jih zgodba popelje v teorijo skozi močno osebno zgodbo avtorja.

Gorazd Ažman

Učitelj AEQ metode in pomočnik direktorja strateških inovacij v družbi ELES

Morda je doletelo prav vas ali pa koga od vaših bližnjih. Lahko je bolezen, težka poškodba, izguba ljubljene osebe ali kaka druga travmatična izkušnja. Ob tem večina ljudi pove, da se jim je ustavil čas, a je med nami največja razlika, kaj v tem času storimo.

Spoznal sem, da so ljudje, ki so nam tako blizu, lahko v veliko večji stiski, kot si želimo videti. Zato so prepogosto bolj sami, kot bi bilo situaciji primerno. Primož je odnos do bolezni in prilagajanje njenim posledicam spreminjal in spremenil. Zato o vsem skupaj ne le piše, temveč našteto in opisano tudi uporablja in deluje drugače. Naučil se je za sabo puščati stvari, položaje, zdravje, ljudi, sposobnosti ter ˗ najzahtevnejše ˗ živeti z več negotovosti.

Marko Iršič

Mediator in trener mediatorjev ter avtor knjige Obvadovanje stresa

Zelo zanimiva knjiga, v kateri se prepleta opis boja in premagovanja lastne bolezni z zelo uporabnimi spoznanji in napotki ter mnogimi viri, ki lahko prispevajo k večji kakovosti življenja vsakega bralca.

Knjigo lahko naročite tudi preko elekronske pošte.